Η ΔΟΕ έστειλε νέες οδηγίες για την αξιολόγηση των σχολικών μονάδων

Η Ομοσπονδία των δασκάλων έστειλε νέες οδηγίες για την αξιολόγηση των σχολικών μονάδων ώστε οι εκπαιδευτικοί να μην συμβάλλουν «στην διαφοροποίηση και κατηγοριοποίηση των σχολείων» – Η αινιγματική ανάρτηση του αντιπροέδρου της ΔΟΕ

Οδηγίες για τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσουν οι σύλλογοι διδασκόντων αναφορικά με την αποτίμηση της περσινής σχολικής χρονιάς και τον προγραμματισμό των σχολικών μονάδων που γίνεται στο πλαίσιο της αξιολόγησης απέστειλε η Διδασκαλική Ομοσπονδία.

Σύμφωνα την «αινιγματική» ανάρτηση του αντιπρόεδρου της ΔΟΕ Γιώργου Τρούληοι οδηγίες αυτές αποτελούν ουσιαστικά τη συμβολή στο να μην διαφοροποιηθούν και να μην κατηγοριοποιηθούν οι σχολικές μονάδες. «Υπερασπιζόμαστε μαζικά το δημόσιο χαρακτήρα του σχολείου και καταργούμε στην πράξη τους σχεδιασμούς της νεοφιλελεύθερης κυβέρνησης της ΝΔ», αναφέρει χαρακτηριστικά.

Δείτε την ανάρτηση:

«Συνεχίζουμε τη μάχη, υπερασπιζόμαστε το δημόσιο χαρακτήρα των σχολείων μας!!!

Συνεχίζουμε τη μάχη απέναντι στις μεθοδεύσεις και τις στοχεύσεις της πολιτικής ηγεσίας του ΥΠΑΙΘ και της Κυβέρνησης, για κατηγοριοποίηση σχολείων και σχολεία διαφορετικών ταχυτήτων, με πολύμορφες δράσεις. Η ΔΟΕ υλοποιεί την απόφασή της και από χθες αργά το βράδυ έχει στείλει στους Συλλόγους Εκπαιδευτικών και τα σχολεία τις νέες οδηγίες και τα βήματα που ακολουθούμε για την αποτίμηση την περσινή χρονιάς και τον προγραμματισμό της σχολικής μονάδας.

Ακολουθούμε όλα τα σχολεία και οι σύλλογοι διδασκόντων συντεταγμένα και μαζικά τις οδηγίες και δεν συμβάλλουμε στην διαφοροποίηση και κατηγοριοποίηση των σχολείων μας. Υπερασπιζόμαστε μαζικά το δημόσιο χαρακτήρα του σχολείου και καταργούμε στην πράξη τους σχεδιασμούς της νεοφιλελεύθερης κυβέρνησης της ΝΔ»

Πηγή

🦉

Πατήστε like και
ακολουθήστε μας

Αρέσει σε %d bloggers: