Πάνω από 500 τα κείμενα “φασόν” για την αξιολόγηση

Α. Περισσότερα από 500 σχολεία είχαν καταθέσει μέχρι  χθες βράδυ, στην ηλεκτρονική πλατφόρμα του ΙΕΠ  εκθέσεις “φασόν”  για την εξατομικευμένη έκθεση αξιολόγησης εκπαιδευτικού έργου της σχολικής σας μονάδας, που αφορά στο προηγούμενο σχολικό έτος 2020-21.

Β. Επίσης μέχρι χθες βράδυ είχαν καταθέσει τις εκθέσεις τους 10.500 σχολεία από τα 13.700 συνολικά

Τα παραπάνω  στοιχεία είναι επίσημα, τα οποία ζήτησε το esos  από το Ινστιτούτο Εκπαιδευτικής Πολιτικής.

Στο μεταξύ σήμερα Παρασκευή 12 Νοεμβρίου λήγει η προθεσμία ανάρτησης από τους Διευθυντές των σχολείων στην ηλεκτρονική εφαρμογή του ΙΕΠ την εξατομικευμένη έκθεση αξιολόγησης εκπαιδευτικού έργου της σχολικής σας μονάδας που αφορά στο προηγούμενο σχολικό έτος.

Επίσης  τη Δευτέρα 29 Νοεμβρίου 2021, λήγει η προθεσμία ανάρτησης από τους Διευθυντές των σχολείων στην ηλεκτρονική εφαρμογή του ΙΕΠ τον Συλλογικό Προγραμματισμό που αφορά στο τρέχον σχολικό έτος, σύμφωνα με τα ανωτέρω οριζόμενα.

Υπενθυμίζεται ότι με  νέα  εγκύκλιο απέστειλε  ο Γενικός Γραμματέας του υπ. Παιδείας Αλ. Κοπτσης προς όλα τα σχολεία της χώρας    προειδοποιεί   ότι  τα “φασόν” κείμενα που κατατίθενται από Διευθυντές Σχολείων στην πλατφόρμα του ΙΕΠ χαρακτηρίζονται ως  “μη σύννομα”  και θεωρείται  ως μη γενόμενη η ενέργεια αυτή.

Πηγή

🦉

Πατήστε like και
ακολουθήστε μας

Αρέσει σε %d bloggers: