Καθηγήτρια κατηγορείται ότι χτύπησε μαθητή

Συνελήφθη 45χρονη καθηγήτρια Γυμνασίου στα Πατήσια κατηγορούμενη ότι χτύπησε μαθητή – Τι συνέβη

Μια 45χρονη καθηγήτρια Γυμνασίου στα Πατήσιασυνελήφθη με την κατηγορία ότι χτύπησε μαθητή

Σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές που επικαλείται το ΑΠΕ-ΜΠΕ, η μητέρα του μαθητή κατήγγειλε στην ΕΛ.ΑΣ, ότι η καθηγήτρια χτύπησε τον γιό της, κατά τη διάρκεια διαπληκτισμού που είχε μαζί του στο σχολείο, την περασμένη Δευτέρα 16 Μαΐου.  

Η 45χρονη αρχικά προσήχθη από αστυνομικούς και στη συνέχεια συνελήφθη με την κατηγορία της πρόκλησης σωματικής βλάβης.

Το χρονικό

Σύμφωνα με το iefimeridaαστυνομικοί έσπευσαν στο σχολείο μετά από κλήση που έλαβαν. Εκεί συνάντησαν τον ανήλικο μαζί με τη μητέρα του. Το παιδί, σύμφωνα με την καταγγελία που έκανε, είχε δεχθεί επίθεση από την καθηγήτριά του.

Οι αστυνομικοί που βρέθηκαν στο σημείο διαπίστωσαν πως ο 15χρονος έφερε αμυχές στην αριστερή πλευρά του λαιμού, στην αριστερή ωμοπλάτη και στη δεξιά παλάμη. Ο ανήλικος είπε στους αστυνομικούς πως δέχθηκε επίθεση από την καθηγήτρια στον προαύλιο χώρο του σχολείου, έπειτα από διαπληκτισμό τους.

Η εκδοχή μαθήτριας για το περιστατικό

Πάντως, μαθήτρια του εν λόγω Γυμνασίου, σε επικοινωνία της με το iefimerida έδωσε μια διαφορετική διάσταση του συμβάντος, λέγοντας αρχικά ότι η συλληφθείσα καθηγήτρια είναι μια γλυκύτατη γυναίκα, ότι ο καταγγέλων μαθητής κυκλοφορούσε με το μποξεράκι και ότι η δασκάλα τους τον τράβηξε από την τσάντα του για να τον πιάσει και να τον πάει στο γραφείο των καθηγητών.

«Όλη η Γ’ τάξη της έχει εναντιωθεί, μα τα περισσότερα τμήματα της Α’ και της Β’ τάξης την δικαιολογούν και την θέλουν στο σχολείο. Αυτό που θέλουμε οι περισσότεροι από το 65ο είναι να μείνει η καθηγήτρια στο σχολείο», καταλήγει.

Πηγή

🦉

Πατήστε like και
ακολουθήστε μας