Κλειστά σχολεία σε Ελασσόνα και Δολίχη λόγω κακοκαιρίας

Διακοπές ρεύματος στην Ελασσόνα λόγω της κακοκαιρίας «Διομήδης» – Έκλεισαν τα σχολεία με απόφαση του δημάρχου

Κλειστά παραμένουν τα σχολεία στην Ελασσόνα με απόφαση του δημάρχου, λόγω της κακοκαιρίας «Διομήδης», που βρίσκεται σε εξέλιξη σε όλη τη χώρα.

Σημειώνεται ότι χωρίς ρεύμα έχουν μείνει από τις 03.00 τα ξημερώματα της Τρίτης οι κάτοικοι σε περιοχές της Θεσσαλικής πλευράς του Ολύμπου και συγκεκριμένα στο ιστορικό Λιβάδι της Ελασσόνας και στη Δολίχη.

Όπως ανέφερε, μιλώντας στην ΕΡΤ Λάρισας, ο ιδιοκτήτης ηλεκτρονικής εφημερίδας στην περιοχή, Χ. Μητώνας, το χιόνι που πέφτει σε υψόμετρο 1.200 μέτρων όπου βρίσκεται το χωριό στην περιοχή μπορεί να μην είναι πολύ, αλλά οι δυνατοί άνεμοι προκάλεσαν βλάβες στο δίκτυο της ΔΕΗ, ενώ προβλήματα αντιμετωπίζονται και στο δίκτυο κινητής τηλεφωνίας.

Όπως είπε ο κ. Μητώνας, προβλήματα αντιμετωπίζουν και ηλικιωμένοι στην που κάνουν χρήση οξυγόνου, ενώ ζητήματα υπάρχουν και με τη θέρμανση σε σπίτια όπου τα συστήματα θέρμανσης χρειάζονται ρεύμα για να λειτουργήσουν.

Ιδιαίτερη προσοχή χρειάζεται τέλος και στον δρόμο Λάρισας – Φαρσάλων στο ύψος των Χαλκιάδων, όπου έχουν μεταφερθεί λόγω των έντονων βροχοπτώσεων χώματα στο οδόστρωμα. Στην περιοχή υπάρχει και περιπολικό της Αστυνομίας για τη διευθέτηση της κυκλοφορίας των οχημάτων.

Πηγή

🦉

Πατήστε like και
ακολουθήστε μας

Αρέσει σε %d bloggers: