Κλειστά σχολεία την Δευτέρα 24/1/2022 ζήτησαν Δήμαρχοι της Αττικής

Το μεσημέρι η απόφαση για το κλείσιμο των σχολείων την Δευτέρα

Στη χθεσινή σύσκεψη που έγινε πολλοί Δήμαρχοι Δήμων της Αττικής ζήτησαν από τον περιφερειάρχη Αττικής, κ. Πατούλη,  να παραμείνουν κλειστά αύριο Δευτέρα τα σχολεία λόγω των πολικών θερμοκρασιών που σύμφωνα με τις προβλέψεις θα επικρατούν.

“Με δεδομένο ότι αύριο Δευτέρα και την Τρίτη τα πάντα θα είναι παγωμένα, η πρότασή μου είναι τα σχολεία να παραμείνουν κλειστά” δήλωσε ο κ. Πατούλης.

Σχεδόν έχει «κλειδώσει» η απόφαση αλλά, σύμφωνα με πληροφορίες του alfavita.gr η επίσημη ανακοίνωση της Περιφέρειας θα ανακοινωθεί αργότερα, μέχρι το μεσημέρι και θα αφορά μόνο στη Δευτέρα.

Η απόφαση για το κλείσιμο των σχολείων, αναμένεται να ληφθεί όχι μόνο εξαιτίας των χαμηλών θερμοκρασιών και της χιονόπτωσης που μπορεί να δημιουργήσουν προβλήματα και με τον παγετό σε κάποιες περιοχές της Αττικής, αλλά και επειδή λόγω των μέτρων για την πανδημία, οι σχολικές αίθουσες παραμένουν με ανοικτά τα παράθυρα και όπως καταλαβαίνει κανείς δεν αποκλείεται οι θερμοκρασίες εντός των αιθουσών να γράφουν το μείον πριν από τον αριθμό.

Πηγή

🦉

Πατήστε like και
ακολουθήστε μας