Νέα δεδομένα στην υπόθεση βιασμού καθηγήτριας από τον προϊστάμενο της στη Λάρισα

Τη Δευτέρα, το φόρεμα της καθηγήτριας θα βρίσκεται στα εγκληματολογικά εργαστήρια για να ταυτοποιηθούν τα ίχνη DNA

Εξελίξεις έχει η υπόθεση με τη μήνυση για βιασμό που κατέθεσε κατά του προϊσταμένου της καθηγήτρια και μητέρα δύο παιδιών στη Λάρισα.

Τη Δευτέρα, το φόρεμα της καθηγήτριας θα βρίσκεται στα εγκληματολογικά εργαστήρια για να ταυτοποιηθούν τα ίχνη DNA με αυτό  του προϊσταμένου της, σύμφωνα με ρεπορτάζ του Mega

Ο δικηγόρος της καταγγέλουσας, Θωμάς Παπαλιάγκας, δήλωσε ότι η πελάτισσα του, πριν το περιστατικό βρισκόταν ήδη ένα χρόνο στη συγκεκριμένη θέση και πως πολλές φορές οι δυο τους ή μαζί με άλλους συναδέλφους είχαν βγει για φαγητό και είχαν κοινωνικές και συναδελφικές σχέσεις.

Τι συνέβη 

Σύμφωνα με τον ίδιο, το περιστατικό έλαβε χώρα περί τα μέσα Σεπτεμβρίου και η παραλία όπου είχαν κανονίσει να βγουν για βόλτα ήταν σχεδόν ερημική. Όταν σταμάτησαν πριν κατέβουν από το αμάξι, φέρεται να της πρότεινε να πιούνε ένα πρώτο ποτό μέσα στο αυτοκίνητο, όπου και συνέβη ο βιασμός στο χώρο ενός πάρκινγκ.

Σύμφωνα με πληροφορίες του alfavita.gr, στην πολυσέλιδη μήνυση καταγράφονται όλες οι ανατριχιαστικές λεπτομέρειες της υπόθεσης, με τον φερόμενο ως δράστη να απαιτεί από την καθηγήτρια να συνευρεθεί μαζί του όταν οι δυο τους βρέθηκαν μαζί σε αυτοκίνητο.

Η καθηγήτρια σε κατάσταση σοκ προσπαθούσε να αποκρούσει τις επιθέσεις του και τον παρακαλούσε να σταματήσει, ενώ το ανώτατο στέλεχος της εκπαίδευσης είχε ήδη βγάλει τα γεννητικά του όργανα έξω.

Ο φερόμενος ως δράστης εκσπερμάτωσε πριν καταφέρει να διεισδύσει, και μαζεύοντας τα κομμάτια της, η καθηγήτρια πήρε την απόφαση να ενημερώσει το σύζυγό της για το συμβάν και να σταθεί στα πόδια της καταθέτοντας μήνυση εναντίον του.

Η γυναίκα, καταγγέλλει επίσης, ότι άλλες 17 γυναίκες έχουν βρεθεί στην ίδια θέση με αυτή από τον συγκεκριμένο συνάδελφό της.

Υπενθυμίζεται ότι η υπουργός Παιδείας Νίκη Κεραμέως έδωσε εντολή για τη διενέργεια πειθαρχικής προκαταρκτικής εξέτασης.

Πηγή

🦉

Πατήστε like και
ακολουθήστε μας

Αρέσει σε %d bloggers: