Που δεν θα γίνουν μαθήματα σήμερα Πέμπτη 13/1/22 λόγω κακοκαιρίας

Σε πολλές περιοχές της χώρας αποφασίστηκε να παραμείνουν κλειστά τα σχολεία σήμερα Πέμπτη 13 Ιανουαρίου 2022, είτε να λειτουργήσουν με διαφορετικό ωράριο, λόγω της κακοκαιρίας “Διομήδης”.

Κλειστά θα παραμείνουν τα σχολεία και σήμερα Πέμπτη 13 Ιανουαρίου σε διάφορες περιοχές της χώρας ενώ σε αρκετές άλλες τα μαθήματα θα ξεκινήσουν μία ώρα αργότερα λόγω του ψύχους που άφησε πίσω της η κακοκαιρία «Διομήδης» και τα προβλήματα που προκάλεσε.

Το alfavita.gr παρουσιάζει αναλυτική λίστα με τα σχολεία, η οποία ανανεώνεται διαρκώς.

Συγκεκριμένα, τα σχολεία θα παραμείνουν κλειστά την Πέμπτη στις εξής περιοχές:null

Στην Αττική

Το 2ο Δημοτικό Σχολείο Θρακομακεδόνων ενημέρωσε τους γονείς των μαθητών του ότι θα παραμείνει κλειστό σήμερα Πέμπτη λόγω των άσχημων καιρικών συνθηκών.

Περιφερειακή Ενότητα Έβρου

Δήμος Αλεξανδρούπολης

Με απόφαση του Δημάρχου Αλεξανδρούπολης αναστέλλεται η λειτουργία των σχολικών μονάδων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης της Δημοτικής Ενότητας Φερών, της Δημοτικής Ενότητας Τραϊανούπολης, της Δημοτικής Κοινότητας Συκορράχης και του Άβαντα του Δήμου Αλεξανδρούπολης, σήμερα Πέμπτη 13 Ιανουαρίου 2022, λόγω του παγετού και των συνεπειών από την εκδήλωση χιονοπτώσεων.

Αλλαγή δεδομένων για τα σχολεία στον δήμο Σουφλίου είχαμε την Τετάρτη το βράδυ, μετά από σύσκεψη του δημάρχου Παναγιώτη Καλακίκου και των συνεργατών του, αν και αρχικά είχε ανακοινωθεί ότι σήμερα Πέμπτη 13 Ιανουαρίου θα ήταν όλα ανοιχτά.

Όπως αναφέρει η επίσημη ανακοίνωση του δήμου ΚΛΕΙΣΤΑ θα είναι τα σχολεία:

“Λόγω του παγετού και των συνεπειών της εκδηλωθείσας χιονόπτωσης, σήεμρα Πέμπτη 13/1/2022 αναστέλλεται η λειτουργία των σχολικών μονάδων των οικισμών του Μεγάλου Δερείου, της Σιδηρούς, της Ρούσας και του Σιδηροχωρίου”.

Δήμος Σαμοθράκης

Λόγω παγετού, κλειστές θα παραμείνουν σήμερα, Πέμπτη 13/01/2022, οι σχολικές μονάδες όλων των βαθμίδων, ο Δημοτικός Παιδικός Σταθμός και τα ΚΔΑΠ Χώρας και Λακκώματος.

Περιφερειακή Ενότητα Φλώρινας

Σε όλους τους Δήμους

Με απόφαση του Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Φλώρινας κ. Σωτήριου Βόσδου, μετά από τις εισηγήσεις των Δημάρχων Φλώρινας, Αμυνταίου και Πρεσπών, τα σχολεία της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στην Π.Ε. Φλώρινας θα παραμείνουν κλειστά από την Τετάρτη 12 Ιανουαρίου 2022 έως και την Παρασκευή 14 Ιανουαρίου 2022, λόγω των συνθηκών που επικρατούν τις τελευταίες μέρες.

Δήμος Εορδαίας

Λόγω των πολύ χαμηλών θερμοκρασιών, των προβλέψεων της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας περί πολύ ισχυρού ολικού παγετού και για την ασφάλεια των μαθητών, σήμερα Πέμπτη 13 Ιανουαρίου 2022, αναστέλλεται η λειτουργία όλων των σχολικών μονάδων πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του Δήμου Εορδαίας. Οι δημοτικοί παιδικοί σταθμοί θα λειτουργήσουν κανονικά.

Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων

Δήμος Μετεώρων

Οι σχολικές μονάδες της Χρυσομηλιάς (Παιδικός σταθμός – Νηπιαγωγείο – Δημοτικό σχολείο) ΔΕΝ θα λειτουργήσουν και σήμερα Πέμπτη 13-1-2022.

Στις υπόλοιπες σχολικές μονάδες του Δήμου Μετεώρων τα μαθήματα θα διεξαχθούν κανονικά.

Περιφερειακή Ενότητα Μαγνησίας

Δήμος Νοτίου Πηλίου
Την αναστολή λειτουργίας σήμερα Πέμπτη 13 Ιανουαρίου 2022 όλων των Σχολικών Μονάδων Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Νοτίου Πηλίου, λόγω ιδιαιτέρα χαμηλών θερμοκρασιών και έντονων καιρικών φαινομένων, εκτός από :
– το Γυμνάσιο και τα Λύκεια Αργαλαστής (ΓΕΛ και ΕΠΑΛ)
– το Γυμνάσιο με Λυκειακές τάξεις Τρικερίου

που θα λειτουργήσουν κανονικά αποφάσισε ο Δήμαρχος Ν. Πηλίου κ. Μιχάλης Μιτζικός. Για τις Σχολικές Μονάδες, οι οποίες δεν θα λειτουργήσουν, τα μαθήματα δύναται να πραγματοποιηθούν μέσω τηλεκπαίδευσης, σύμφωνα με τις διατάξεις του Υπουργείου Παιδείας και τις οδηγίες της αρμόδιας Διεύθυνσης Εκπαίδευσης του Νομού.

Δήμος Σκιάθου

Με απόφαση του Δημάρχου Σκιάθου, Θοδωρή Τζούμα, κλειστά θα παραμείνουν και σήμερα Πέμπτη, όλες οι σχολικές μονάδες πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, λόγω της κακοκαιρίας.

Περιφερειακή Ενότητα Εύβοιας

Δήμος Διρφύων-Μεσσαπίων

Ο Δήμαρχος Διρφύων-Μεσσαπίων αποφάσισε τη διακοπή μαθημάτων, για σήμερα Πέμπτη 13/1/2022, σε όλες τις Σχολικές Μονάδες της Κοινότητας Στενής του Δήμου Διρφύων-Μεσσαπίων (Νηπιαγωγείο, Δημοτικό Σχολείο και Γυμνάσιο Στενής).

Περιφερειακή Ενότητα Ροδόπης

Δήμος Μαρωνείας-Σαπών

Ο Δήμος Μαρωνείας-Σαπών ανακοίνωσε ότι σήμερα Πέμπτη 13/1 τα σχολεία όλων των βαθμίδων θα παραμείνουν κλειστά λόγω ψύχους.

Περιφερειακή Ενότητα Καβάλας

Δήμος Θάσου

Με απόφαση του Δημάρχου Θάσου, Ελευθέριου Κυριακίδη, όλες οι σχολικές μονάδες όλων των βαθμίδων εκπαίδευσης του Δήμου Θάσου (Σχολεία Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, Παιδικοί-Βρεφονηπιακοί Σταθμοί) δε θα λειτουργήσουν δια ζώσης σήμερα Πέμπτη 13 Ιανουαρίου 2022, λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών (έντονος παγετός-ιδιαίτερα χαμηλές θερμοκρασίες) οι οποίες επικρατούν και καθιστούν επικίνδυνη την προσέλευση και την παραμονή των μαθητών και των εκπαιδευτικών στα σχολεία.

Πού θα ξεκινήσουν μία ώρα αργότερα τα μαθήματα

Συγκεκριμένα, τα σχολεία ανοίγουν μία ώρα αργότερα στις εξής περιοχές:

Περιφερειακή Ενότητα Καστοριάς

Δήμος Καστοριάς

Λόγω των χαμηλών θερμοκρασιών, σήμερα Πέμπτη 13 Ιανουαρίου 2022, τα σχολεία της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Καστοριάς, μετά από απόφαση του Δημάρχου, θα ξεκινήσουν τη λειτουργία τους στις 09:15 το πρωί.

Περιφερειακή Ενότητα Κοζάνης

Δήμος Κοζάνης

Με απόφαση του δημάρχου Κοζάνης Λάζαρου Μαλούτα, όλες οι σχολικές μονάδες Πρωτοβάθμιας & Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (νηπιαγωγεία, δημοτικά, γυμνάσια, λύκεια), καθώς και Ειδικής Αγωγής (Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας) του Δήμου Κοζάνης, θα λειτουργήσουν στις 9:15, σήμερα Πέμπτη 13 Ιανουαρίου 2022, λόγω των χαμηλών θερμοκρασιών.

Οι Παιδικοί και Βρεφονηπιακοί Σταθμοί θα λειτουργήσουν κανονικά.

Δήμος Σερβίων

Οι σχολικές μονάδες όλων των βαθμίδων σε όλο το Δήμο Σερβίων, σήμερα Πέμπτη 13 Ιανουαρίου 2022, θα λειτουργήσουν από τις 9:15 λόγω παγετού.

Περιφερειακή Ενότητα Γρεβενών

Δήμος Γρεβενών

Λόγω των χαμηλών θερμοκρασιών που επικρατούν στην περιοχή μας, τα σχολεία της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στον Δήμο Γρεβενών θα ξεκινήσουν σήμερα Πέμπτη 13 Ιανουαρίου 2022 μία ώρα αργότερα.

Περιφερειακή Ενότητα Ευρυτανίας

Δήμος Καρπενησίου

Σήμερα Πέμπτη 13 Ιανουαρίου 2022 τα σχολεία της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Καρπενησίου θα ξεκινήσουν τα μαθήματα στις 9:00 το πρωί λόγω της πρόγνωσης για πολύ χαμηλές θερμοκρασίες.

Πηγή

🦉

Πατήστε like και
ακολουθήστε μας