Ραγίζουν καρδιές με το συγκινητικό αντίο των συμμαθητών της 14χρονης

Γράφοντας μηνύματα στο θρανίο της, αποχαιρέτησαν οι συμμαθητές της την 14χρονη μαθήτρια που έπασχε από κορωνοϊό και «έσβησε» στα Επείγοντα του νοσοκομείου

Με λουλούδια και γράφοντας μηνύματα στο θρανίο της, αποχαιρέτησαν οι συμμαθητές της την 14χρονη μαθήτρια που έπασχε από κορωνοϊό και «έσβησε» το απόγευμα του Σαββάτου στα Επείγοντα του Γενικού Νοσοκομείου της Λαμίας.

«Να προσέχεις εκεί πάνω», «σε αγαπάμε», «για πάντα στην καρδιά μας», έγραψαν στο θρανίο της οι συμμαθητές της στο 4ο Γυμνάσιο Λαμίας αφήνοντας ένα μπουκέτο λευκά τριαντάφυλλα.

Σύμφωνα με το πόρισμα του ιατροδικαστή το κορίτσι που νοσούσε από κορωνοϊό, υπέστη πνευμονικό οίδημα. Αναμένεται να πραγματοποιηθούν περαιτέρω εργαστηριακές εξετάσεις ώστε να διερευνηθούν τα ακριβή αίτια του θανάτου.

Η 14χρονη διεγνώσθη με κορωνοϊό στις 29 Νοεμβρίου. Αρχικά εμφάνισε ήπια συμπτώματα, όμως το Σάββατο η υγεία της επιδεινώθηκε και μεταφέρθηκε εσπευσμένα με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο.

Ο πατέρας της συντετριμμένος είπε μιλώντας στον Alpha πως το κοριτσάκι του δεν είχε σοβαρά συμπτώματα στην αρχή ωστόσο η κατάστασή της επιδεινώθηκε στη συνέχεια.

«Η υγεία της επιδεινώθηκε ξαφνικά. Πάθαινε συνέχεια ανακοπές», είπε.

Την Τρίτη η κηδεία

Σήμερα Τρίτη 7 Δεκεμβρίου, στις 11:00′ το πρωί στον Ι.Ν. Αγίου Αθανασίου, στα Γαλανέικα Λαμίας, οι δικοί της άνθρωποι, οι φίλοι, οι συμμαθητές και όλη η εκπαιδευτική κοινότητα θα πει το τελευταίο αντίο στην 14χρονη Κυριακή (Κέλλυ) Ζανιά.

Επιθυμία της οικογένειας είναι αντί στεφάνων, να ενισχυθεί οικονομικά το φιλόπτωχο ταμείο του Αγίου Αθανασίου, γι’ αυτό και θα υπάρχει ειδικό κουτί στην είσοδο της εκκλησίας. Μετά την τελετή θα ακολουθήσει η ταφή στο χωριό Στίρφακα Λαμίας.

Πηγή

🦉

Πατήστε like και
ακολουθήστε μας

Αρέσει σε %d bloggers: