Οι μικροαλλαγές στο χρονοδιάγραμμα των μόνιμων διορισμών

Σε μικροαλλαγές στο χρονοδιάγραμμα  διορισμού των 8.586 μονίμων εκπαιδευτικών και προσλήψεων αναπληρωτών, όπως αυτό είχε  “δρομολογηθεί”,πριν δυο ημέρες και το δημοσιοποίησε το  esos, προχώρησε σήμερα    το υπουργείο Παιδείας.

Ειδικότερα, το νέο χρονοδιάγραμμα έχει ως εξής:

Από 2 έως 6 Αυγούστου: Δήλωση στις Διευθύνσεις Εκπαίδευσης  των εκπαιδευτικών περί αποδοχής ή μη αποδοχής διορισμού τους. Καταγραφή των νεοδιορισθέντων στα Μητρώα Ανθρωπίνου Δυναμικού των Διευθύνσεων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.

7 έως 11 Αυγούστου: Δημοσίευση στην Εφημερίδα της Κυβέρνησης τα ονόματα των εκπαιδευτικών , οι οποίοι διορίζονται στις σχολικές μονάδες Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.
 
17 έως 24 Αυγούστου: Οι νεοδιόριστοι εκπαιδευτικοί θα παρουσιαστούν στις Διευθύνσεις Εκπαίδευσης. Ορκίζονται και αναλαμβάνουν υπηρεσία.

Αναπληρωτές εκπαιδευτικοί

Μέχρι 16 Αυγούστου οι Διευθύνσεις Εκπαίδευσης θα πρέπει να καταχωρίσουν τα κενά εκπαιδευτικών των σχολείων.

Από 17 έως 19 Αυγούστου ο Περιφερειακοί Διευθυντές θα πρέπει να εγκρίνουν τις εισηγήσεις των κενών  των Διευθυντών Εκπαίδευσης

Στις 26 Αυγούστου θα ανακοινωθούν τα ονόματα των αναπληρωτών εκπαιδευτικών σε ποιες Διευθύνσεις Εκπαίδευσης προσλαμβάνονται.

Το διήμερο 27 και 28 Αυγούστου  ο προσληφθέντες αναπληρωτές θα πρέπει να δηλώσουν τα σχολεία στα οποία προτιμούν να τοποθετηθούν.

Πηγή

🦉

Πατήστε like και
ακολουθήστε μας