Σήμερα θα ανακοινωθούν οι διορισμοί των εκπαιδευτικών

Σήμερα Τρίτη (σ.σ. ο προγραμματισμός να ανακοινωθούν χθες Δευτέρα δεν  πραγματοποιήθηκε) αναμένεται να κοινοποιηθούν από το υπουργείο Παιδείας στις Διευθύνσεις Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, τα ονόματα των  8.586  εκπαιδευτικών οι οποίοι διορίζονται ως μόνιμοι.

Εφόσον ανακοινωθούν σήμερα τα ονόματα, οι νεοδιοριζόμενοι θα κληθούν  από   3 έως 7 Αυγούστου  να υποβάλουν δήλωση  στις Διευθύνσεις Εκπαίδευσης  των εκπαιδευτικών περί αποδοχής ή μη αποδοχής διορισμού τους.

Επίσης θα γίνει  καταγραφή των νεοδιορισθέντων στα Μητρώα Ανθρωπίνου Δυναμικού των Διευθύνσεων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.

Από τις 8 έως τος 11 Αυγούστου θα δημοσιευθούν στην Εφημερίδα της Κυβέρνησης τα ονόματα των εκπαιδευτικών , οι οποίοι διορίζονται στις σχολικές μονάδες Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.

Οι νεοδιόριστοι εκπαιδευτικοί θα πρέπει να παρουσιαστούν στις Διευθύνσεις Εκπαίδευσης 17 έως 24 Αυγούστου. στο χρονικό αυτό διάστημα θα ορκιστούν και θα αναλάβουν    υπηρεσία.

Αναπληρωτές εκπαιδευτικοί

Μέχρι 16 Αυγούστου οι Διευθύνσεις Εκπαίδευσης θα πρέπει να καταχωρίσουν τα κενά εκπαιδευτικών των σχολείων.

Από 17 έως 19 Αυγούστου ο Περιφερειακοί Διευθυντές θα πρέπει να εγκρίνουν τις εισηγήσεις των κενών  των Διευθυντών Εκπαίδευσης

Στις 26 Αυγούστου θα ανακοινωθούν τα ονόματα των αναπληρωτών εκπαιδευτικών σε ποιες Διευθύνσεις Εκπαίδευσης προσλαμβάνονται.

Το διήμερο 27 και 28 Αυγούστου  ο προσληφθέντες αναπληρωτές θα πρέπει να δηλώσουν τα σχολεία στα οποία προτιμούν να τοποθετηθούν.

Πηγή

🦉

Πατήστε like και
ακολουθήστε μας