Εκλογές για ανάδειξη νέου Δ.Σ. στον ΠΑΣΑΔ

Την Κυριακή 25/09/2022 ο ΠΑΣΑΔ πραγματοποιεί εκλογές μέσω του πληροφοριακού συστήματος ΖΕΥΣ για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου και Ελεγκτικής Επιτροπής.


Τονίζουμε για ακόμα μια φορά πως η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ στις εκλογές πρέπει να είναι ΑΘΡΟΑ για να μπορέσει ο σύλλογος να διατηρήσει τη δύναμη και τη φωνή που έχει από το 2016 και να μη σβήσουν.


Υπενθυμίζουμε πως δικαίωμα ψήφου έχουν ΜΟΝΟ τα εγγεγραμμένα και οικονομικώς τακτοποιημένα μέλη του συλλόγου.


Χαρακτηριστικό του Συλλόγου από τη μέρα ίδρυσης είναι ο ακομμάτιστος χαρακτήρας του.

Ως εκ τούτου, ΟΛΟΙ οι υποψήφιοι κατεβαίνουμε με ΕΝΙΑΙΟ ψηφοδέλτιο, έχοντας παραμερίσει προσωπικές και ιδεολογικές διαφορές με ΜΟΝΑΔΙΚΟ στόχο τις διεκδικήσεις των αναπληρωτών.
Συνάδελφε, μην αμελείς την εγγραφή σου στον ΠΑΣΑΔ.

Ο ΠΑΣΑΔ είναι τα μέλη του, όχι τα likes του. Η στήριξή σου πρέπει να είναι έμπρακτη.

  • Στο πρώτο σχόλιο η φόρμα εγγραφής του συλλόγου.
    ** Στο δεύτερο σχόλιο το IBAN του συλλόγου στην τράπεζα Πειραιώς (το όνομα του δικαιούχου είναι ΠΑΣΑΔ και αιτιολογία κατάθεσης το ονοματεπώνυμό σας).
    🆘 Από τώρα και στο εξής όσοι πληρώνετε από άλλη τράπεζα εκτός της Πειραιώς, στέλνετε στο pasadask@gmail.com την απόδειξη πληρωμής για να προλάβουμε να σας εντάξουμε στη λίστα των ψηφοφόρων της Κυριακής.

ΠΑΣΑΔ

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeXcTOC8rHQ5mort81vHpvcK-eNH5nI4bgHkSlJUn8aUHhyrg/viewform?c=0&w=1&fbclid=IwAR3IUgybrp7yxNLB5R1CrDtqpSgU-NC6HXoEf-QnUZoUKaR1NypnscBZhis

IBAN: GR3001721550005155085872232

🦉

Πατήστε like και
ακολουθήστε μας